Delbetala dina köp tryggt

Fördelar med Mitt kort trygga köp

  • Delbetala räntefritt i din egen takt
  • Köpförsäkring ingår utan extra kostnad
  • Du får ett Mastercard utan årsavgift

Dela upp betalningen räntefritt

Mitt kort trygga köp ger dig möjlighet att betala i din egen takt. Du kan räntefritt skjuta upp eller dela upp betalningen under en viss period. I tabellen nedan ser du de olika delbetalnings- alternativen. Fråga gärna personalen i butiken, som kan hjälpa dig att välja ett räntefritt alternativ som passar dig.

Köpförsäkring – extra trygghet på köpet

Prisgaranti 90 dagar

Hittar du en likadan vara till ett lägre ordinarie pris får du ersättning för mellanskillnaden. Gäller för de flesta produkter för personligt bruk och du kan få upp till 15 000 kronor tillbaka.

Allrisk 90 dagar

Har du köpt en vara som blir skadad eller stulen, kan du få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 25 000 kronor/vara.

Garanti 3 år

Gäller för hemelektronik eller hushållsmaskiner där det uppstår ett garantifel som är mekaniskt, elektriskt eller elektroniskt och som inte beror på yttre skada. Du kan få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 15 000 kronor/vara och gäller i upp till 3 år från inköpsdatum.

För att köpförsäkringen ska gälla ska du aktivera kortet inom 2 månader efter att du fått hem det med posten. Den gäller sedan så länge du inte säger upp kortet. Köpförsäkringen har ingen självrisk.

Ett kort med många fördelar

Till din delbetalning får du ett Mastercard som fungerar över hela världen. När du betalar med kortet i butiker i Sverige som är anslutna till Mitt kort trygga köp får du alltid upp till 60 dagars räntefrihet. Kortet har ingen årsavgift. Läs mer om alla fördelar på www.santanderconsumer.se/tryggakop

Santander Consumer Bank – en global bank nära dig I Sverige har Santander Consumer Bank över en halv miljon kunder och erbjuder sparkonton, fordonsfinansiering,privatlån, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik. Vi tillhör den globala koncernen Banco Santander som har 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. Läs mer om oss och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer på santanderconsumer.se